Persoonlijke Mythegroep

De Persoonlijke Mythegroep, wat heb je er aan?

Als je weet dat je niet goed uit de voeten kunt of last hebt van een ongemak wat je graag zou willen veranderen maar je weet niet goed hoe … dan is meedoen aan de persoonlijke mythegroep een goede greep!

Je leert luisteren naar je innerlijke stem, dat is niet de stem die zegt ‘dat doe je goed’ of ‘dat doe je fout’, maar de stem die je zegt wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

We hebben allemaal een innerlijke werkelijkheid, dat zijn je gevoelens en de manier waarop je hier over denkt.

Wanneer je gewend bent negatief over jezelf te denken, dan zul je bewust of niet, denken dat anderen dat ook doen. Dit geldt ook voor hoe je denkt over je eigen lichaam. Vind jezelf lelijk of vind je jezelf mooi?

Als er ooit tegen je gezegd is dat je dom bent dan kun je ook zo over jezelf zijn gaan denken … terwijl je eigenlijk intelligent bent en zo’n negatief zelfbeeld staat je spontaniteit in je contacten met anderen, privé en op je werk, behoorlijk in de weg.

De manier waarop je denkt, bepaalt de manier waarop je leeft. Dat noemen we de ‘heersende mythe’, dit betreft je gedachten, je lichaamservaringen en hoe je met je relaties omgaat.  Je hebt ook een ‘tegen mythe’ die bijna nooit je aandacht krijgt, die gaat over je eigenschappen en wensen die in het donker staan.

In deze cursus leer je uit je ‘heersende mythe’ en je ‘tegen mythe’ een ‘nieuwe mythe’ ontwikkelen waardoor je beter van je mogelijkheden gebruik kan maken. Je ontwikkelt nieuwe gedragspatronen die leiden tot een rijker leven. Het is een belangrijke investering in jezelf!

Deze jaarcursus is verdeeld in negen blokken van twee dagen. Tussen de blokken in krijg je huiswerkopdrachten die aansluiten bij je eigen behoeften.

Deelname: na telefonisch of persoonlijk contact met de trainer.

Michaela Schijve: 0118 – 49 195 9 of 06 2144 9755.

Meer informatie? Kijk op  de website: www.gestaltschoolbolt.nl  onder ‘Persoonlijke Mythologie’.

De prijzen zijn op je gezamenlijke maandelijkse inkomen gebaseerd.